Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ …..

 

LEDITORIALE …..

14. Νοεμβρίου. 2021 !.

Από τις 19-Ιουλίου-2021 ως γιατρός, έχω λάβει την εξής επίσημη ενημέρωση και σας την μεταφέρω έστω και αργά αλλά από αυτά που ακούω και βλέπω έκρινα και οφείλω να τα μεταφέρω τώρα γιατί είμαστε πλέον στο Σημείο ZERO – Μηδενικό  και κατά συνέπεια στο σημείο Zero – Μηδενικής Ανοχής.

1): Το COMIRNATY (BIONTECH / PFIZER) και 2) : Το SPIKEVAX ( BIONTECH SPAIN, SL / MODERNA)    είναι  m RNA  εμβόλια έναντι της νόσου COVID – 19 :

Κίνδυνος εμφάνισης Μυοκαρδίτιδας και Περικαρδίτιδας.

Τα εμβόλια αυτά έχουν λάβει άδεια κυκλοφορίας στην Ευρωπαϊκή  Ένωση με έγκριση υπό όρους   για  : Α) : Την Ενεργητική Ανοσοποίηση  και  Β): Την πρόληψη της Νόσου  COVID- 19.

Περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έχουν αναφερθεί πολύ σπάνια κατόπιν εμβολιασμού και με της  Pfizer και με της Moderna.  Τα περιστατικά εμφανίστηκαν κυρίως εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό, πιο συχνά μετά την δεύτερη δόση και σε νεότερους άνδρες.  Τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν ότι η κλινική πορεία της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό, είναι παρόμοια με την πορεία της μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στον γενικό πληθυσμό.  Σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω χρησιμοποιήθηκε το COMIRNATY. (PFIZER )    Σε  άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω  χρησιμοποιήθηκε το SPIKEVAX.    (MODERNA)

Υπάρχει και υφίσταται τουλάχιστον εύλογη πιθανότητα αιτιώδους συσχέτισης μεταξύ των m RNA εμβολίων έναντι της Νόσου COVID -19 και της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας.

‘Έως τις 31.Μαίου.2021 στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο  (ΕΟΧ )20εμφανίστηκαν :  ότι αφορά την μυοκαρδίτιδα :     145 περιστατικά μυοκαρδίτιδας μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο COMIRNATY ( Pfizer )    και                                                                                                                                                                                                                        19 περιστατικά  μεταξύ αυτών των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο  SPIKEVAX (MODERNA)

Όσο αφορά την περικαρδίτιδα : 138 περιστατικά μετά την χρήση του εμβολίου COMIRNATY ( Pfizer)        και  19 περιστατικά μετά την χρήση του εμβολίου SPIKEVAX ( Moderna)

Τελικά εκτιμάται ότι περίπου 177 εκατομμύρια δόσεις  του COMIRNATY (Pfizer )  και  20 εκατομμύρια δόσεις του SPIKEVAX (Moderna)  στον Ευρωπαϊκό  Οικονομικό  Χώρο (ΕΟΧ) έως τις 31.Μαίου.2021.   

 Την Κυριακή στις 24. Οκτωβρίου.2021 συνέχιζα να γράφω :

Ότι πρέπει να είμαστε και να έχουμε εγρήγορση – εμπιστοσύνη – αλληλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους αλλά ειδικά σε αυτούς που διακρίνεται εσείς ότι  διέπονται από  Ήθος, δεν «ελέγχονται»,   δεν έχουν « συμφέροντα» οποιουδήποτε είδους και ευτυχώς να μην έχουν «ψωνιστεί».

Από σήμερα θα βρείτε στο : ILGIORNALE-GR , άλλο ένα θέμα και αυτό εξαιρετικού ενδιαφέροντος  :

Η  ΜΝΗΜΗ  ΠΟΥ  ΘΥΜΑΤΑΙ  ΤΟΝ  ΙΟ …!!.

Είναι ένα θέμα που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να μας λύσει πολλές απορίες… και αρκετές  δύσκολες σκέψεις ….  που σίγουρα μας απασχολούν και δεν έχουμε εύκολη πρόσβαση να τις καταλάβουμε με τεκμηριωμένα στοιχεία και μόνο με αλήθειες.   Είναι ένα θέμα που το δουλέψαμε πολύ με τον φιλέλληνα Ιταλό Καθηγητή Gianpaolo  Palumbo, ώστε να το μεταφέρουμε όσο μπορούσαμε με πολύ απλό τρόπο.  Ώστε έτσι να είναι πολύ εύκολα κατανοητό… με απλά στοιχεία έρευνας και επιστήμης.   Γιατί αν δεν πράξουμε έτσι θα έχουμε αποτύχει σε αυτά που έχουμε εμείς αποφασίσει να κάνουμε πράξη αυτά τα δύο τελευταία χρόνια.  

Σε ότι αφορά το μεγάλο και σοβαρό θέμα που έχουμε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τον εμβολιασμό και απασχολεί ένα αρκετό μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού, που βρίσκεται σε δίλημμα…!!.   Και το οποίο μπορεί να αυξηθεί κατά 25% … !!  Αφενός μεν να πεισθεί αυτό το ποσοστό που είναι  οι «Σκεπτικιστές»  οι οποίοι δεν αποτελούν  μέρος των «Αρνητών» …  Αφενός δε να εξηγήσουν οι υπεύθυνοι της κατάστασης με σωστό τρόπο - αναλυτικά – σωστή και ορθή λογική…..!!.

Έτσι θα μπορέσουμε και εμείς ως λαός να έχουμε κατακτήσει το περίφημο όριο του 85-90 %  της Ανοσίας της Αγέλης και να μην μας λέγουν ότι έχουμε : «ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ. ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ»  

Και τι έγινε βρε καλοί μου άνθρωποι με αυτό ..;;. Τι θέλετε να μας πείτε..;;  Δεν είμαστε ούτε ανόητοι, ούτε βλάκες, ούτε ηλίθιοι…!!. Να ομιλείτε χωρίς να μας «δείχνετε το δάκτυλο»  που να φαίνεται ότι «μαλώνετε τον κόσμο», ενώ οι άνθρωποι θέλουν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται ώστε να πεισθούν και να πάνε να κάνουν το εμβόλιο τους.  

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη, ότι χρειάζεται : Απλά λόγια, με υπομονή, με επιμονή, με θάρρος, με «διαφάνεια», με μπροστά την «Σοβαρή Ιατρική», και όχι πρώτα την «πολιτική» και την «πολιτική της Ιατρικής».

Είστε όλοι σας τελικά να ξέρετε και να γνωρίζετε πολύ καλά : Ηθικά υποχρεωμένοι …. Ώστε να πράξετε τόσο κατά συνείδηση όσο και δεοντολογικά.

Οι επόμενοι τρείς – τέσσερες μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι γιατί  βρισκόμαστε σε «ανηφόρα», με μεγάλη επικινδυνότητα για την υγεία και ακόμη την ζωή των ανθρώπων….!!.

 Πάλι  την  Κυριακή στις :  31. Οκτωβρίου. 2021 έγραφα : 

Σήμερα δεν θα σας γράψω πάλι όλο το θέμα που είχα αναφερθεί αλλά μπορείτε άνετα να το βρείτε γραμμένο στο ILGIORNALE-GR, από το μακρινό πλέον Μάρτιο του 2020..!.

Είχα γράψει ότι στις 11. Μαρτίου. 2020, δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό JAMA, δηλαδή το Περιοδικό Της Αμερικανικής  Ιατρικής  Ένωσης ( The Journal  of  The American Medical Association )!. Τα εξής : Τι βρέθηκε σε δείγμα 205 ασθενών από τρία νοσοκομεία της Κίνας.                                                                                           

Τα ποσοστά των ασθενών που διασωληνώθηκαν έδειξαν ποία είναι τα υψηλότερα ποσοστά θετικών αποτελεσμάτων με μοριακή εξέταση  και έχουν λοιπόν ως εξής : 

1 :  Στο βρογχοκυψελικό έκπκλυμα  :  93% !.

2 :  Πτύελα  :  72% !.

3 :  Ρινικό επίχρισμα  :  63% !.

4 :  Βιοψία με βρογχοσκόπηση :  46 % !.

5 :  Φαρυγγικό Επίχρισμα ( Σάλιο )  :  32 % !.

6 :  Κόπρανα  :  29 % !.

7 :  Αίμα  1 % !.

8 : Στα ούρα δεν ανιχνεύτηκαν κανένα θετικό δείγμα.

Σίγουρα θα υπάρχουν και καινούργια  Επιστημονικά και Ερευνητικά στοιχεία.

Αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι ο ιός δεν βρίσκεται στα κόπρανα….

Γιατί το ότι ανιχνεύτηκε ο ιός στα κόπρανα υποδηλώνει τη μετάδοση του ιού δια μέσου των κοπράνων, αλλά και συστηματικά αφού ανιχνεύτηκε και στο αίμα. Γεγονός που ίσως εξηγεί τη τόσο ταχεία εξάπλωση του ιού.   Η μεταδοτικότητα είναι πολύ ανώτερη από εκείνη που νομίζουμε.   Συνεπώς : «Όλοι οφείλουμε να θεωρούμεθα δυνητικά άρρωστοι, όλοι θα μπορούσαμε …… να είμαστε μολυσμένοι…» Άρα υπάρχει ανάγκη να φοράμε όλοι την μάσκα όταν βγαίνουμε έξω από το σπίτι, αλλά και να αυξήσουμε τα τεστ ώστε να γίνονται πάρα πολλά !!.   Ένα τεστ υψηλής ποιότητας πρέπει να έχει : Ευαισθησία (Sensitivity ) και Ειδικότητα (Specificity), κοντά στο 99 %.....  Δηλαδή νε εμφανίζει μόνο ένα ψευδώς θετικό … και ένα ψευδώς αρνητικό…  Αποτέλεσμα για κάθε 100 αληθώς θετικά και 100 αληθώς αρνητικά αποτελέσματα.

Την  Πέμπτη στις 4.Νοεμβρίου.2021 σημείωνα :                                                                                                                                                                                                                                                               «ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ  ΤΟ  ΕΜΒΟΛΙΟ  ΚΑΙ  ΑΛΛΟ  ΘΕΜΑ  ΤΑ  ΜΕΤΡΑ»   Θα ήθελα λοιπόν να θέσω κάποιες ερωτήσεις ….!!.  Ώστε αν λάβω τις σωστές και λογικές απαντήσεις να δύναμαι να αντιληφθώ ….!!. Πολύ καλά και εγώ τι μας συμβαίνει ακριβώς και σίγουρα σε αυτή τελικά την παράλογη χώρα που ζούμε :

1 : Ως γιατρός δεν γνωρίζω καλύτερα από ένα μη γιατρό που επιτρέπω να κάνω στον εαυτόν μου και τρείς δόσεις του εμβολίου…;;;;!!. Και γνωρίζουν βεβαίως οι τελείως άσχετοι πάσης φύσεως μη Ιατρικής Επιστημονικής Γνώσης και το ωραίο είναι ότι εκφράζονται ως ειδικοί και κάθεται ο κόσμος και τους ακούει…..!!!.  Αν είναι δυνατόν… Σε ποιο σκοταδισμό ζούμε ….!!.

2 : Ως γιατρός από τον Μάρτιο του 1984… θέλω να κάνω ώστε να δημιουργήσω ένα μεγάλο πρόβλημα στην υγεία μου ή καλύτερα να την προφυλάξω.. όσο πρέπει και δύναμαι…!!.  Δηλαδή είμαι τόσο βλάκας;;  – ηλίθιος;; – ανόητος;; - τόσο Idiot ;;

3 : Eνδιαφέρονται δηλαδή για την υγεία μας διάφοροι άνθρωποι, διάφοροι «sui generis», διάφοροι με έντονη εκδηλωμένη ψυχοπαθολογία, που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει και πόσο δύσκολο είναι να έχεις   σπουδάσει Ιατρική…!!.  Και μάλιστα  να έχεις αποκτήσει δύο Ειδικότητες της Ιατρικής, μια στην Ιταλία και την δεύτερη στην Αθήνα και τις δυο από Κλινικές Πανεπιστημιακές  Έδρες της Ιατρικής Σχολής.  Ως γνωστό σε όλους όσους τουλάχιστον με γνωρίζουν καλά …. Πάντα είχα μπροστά μόνο την Ιατρική και επαναλαμβάνω μόνο την Ιατρική…!!!. Το αντίθετο εκφραζόμενο με οποιοδήποτε τρόπο έστω και εμμέσως πλην σαφώς για εμένα αποτελεί και είναι : Προσβολή – Συκοφαντία - Ατιμία – Αδικία  - Ανηθικότητα -  Προδοσία …..!!.  Οπότε δεν επιτρέπω κατηγορηματικά  σε κανένα να ομιλεί για εμένα, γιατί θα απευθυνθώ αμέσως στην Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία εγώ εμπιστεύομαι.   Είναι τελικά πολύ απλό και μου φαίνεται πάρα πολύ κατανοητό.   Τελειώνοντας θα ήθελα να γράψω ότι ας προσέχουν πάρα πολύ όλοι μα όλοι, ειδικά εξ αυτών που ομιλούν στα διάφορα  Μ.Μ.Ε. και σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γιατί πρέπει και οφείλουν πολύ καλά να αντιλαμβάνονται, ώστε να μην εκθέτονται ως προς τον εαυτόν του πάνω από όλα, γιατί απλώς τον αδικούν , διότι δεν έχουν Την Επιστημονική Επιστήμη και Γνώση οποιοδήποτε είδους, και επίσης δεν γνωρίζουν τα «τερτίπια», τον ύπουλο τρόπο του ιού και γενικά την κατάσταση της πανδημίας από τον SARS CoV – 2…. Που δημιουργεί την νόσο Covid -19…!!. 

Κυριακή και πάλι στις : 7.Νοεμβρίου.2021 σημείωνα  μεταξύ άλλων ότι στο ILGIORNALE-GR   Υπάρχει ήδη το θέμα εξαιρετικού ενδιαφέροντος  : « Το Χαπάκι  Της  Ανακάλυψης Και Της Καμπής»!!.                                                                                           

Από το Blogger.