ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

 

"Ετοιμάστε τα φιαλίδια των Μονοκλονικών. Και με αυτή τη θεραπεία επουλώθηκε σε 48 ώρες"

"Συμπληρώνουμε   και  τις  επόμενες  εβδομάδες  θα  ξεκινήσει  η  Iταλική  κλινική  δοκιμή  με  Μονοκλονικά  αντισώματα"

 ΠΗΓΗ : Enza  Cusmai - Πέμπτη,  10/12/2020 - 17:00

 IL Giornale.it  

"Γεμίζουμε  τα  φιαλίδια και τις επόμενες  εβδομάδες θα ξεκινήσει η  Ιταλική  κλινική  δοκιμή  με τα  Μονοκλονικά  αντισώματα".


Ο  RINO  RAPPUOLI.

 Ο Rino Rappuoli, Επιστημονικός  Συντονιστής  της  Mad

(Ανακάλυψη   Μονοκλονικών  Aντισωμάτων : Monoclonal  Antibody Discovery - ) του Ιδρύματος  Tuscan   Life  Sciences, ανακοινώνει το σημείο  καμπής  με έναν τόνο  σεμνότητας  που αξίζει  στους μεγάλους άντρες.  Αυτός,  ένας  Διεθνώς  Γνωστός Επιστήμονας,  Χρυσό  Μετάλλιο  για την Υγεία,  Πατέρας  του Εμβολίου  κατά  του  Μηνιγγιτιδοκόκκου  Β  και  Γ και  κατά  του  κοκκύτη , αντιμετωπίζει  τώρα  έναν  νέο  πλανητικό  εχθρό ανακοινώνοντας  τη  θεραπεία  του  Covid.  Αφού συλλέγει τα Αντισώματα  από  το  αίμα  των ατόμων  που αναρρώνουν, απομόνωσε  στο  εργαστήριο  τα  κύτταρα  που  παράγουν  αυτές τις φυσικές  άμυνες, επέλεξε εκείνες τις  άμυνες  εξαιρετικά ισχυρές, για να  τα  αναπαράγει μετά  σε  βιομηχανική  κλίμακα  και να είναι ι  σε θέση να μπορέσει  να τα ξανακάνει  με  ένεση.

 ΕΡ : Τα  Μονοκλονικά  Αντισώματα  θα  είναι  η  σωτηρία  της ανθρωπότητας;

AΠ:  «Ας μην υπερβάλλουμε.  Πρώτα   απ 'όλα  τα  εμβόλια  έφτασαν  και μαζί τους  θα πρέπει  να εργαστούμε  για να επιτύχουμε  την  ασυλία  της  αγέλης. Αλλά θα χρειαστεί  πολύς χρόνος  και  στο  μεταξύ  οι  άνθρωπο ι θα  μολυνθούν  ξανά. "

ΕΡ :  Θα  ενεργοποιηθούν  τα  Mονοκλoνικά  εδώ;

ΑΠ : «Είναι  ο στόχος  μας. Στα  ζωικά  μοντέλα  που χρησιμοποιούμε, με  ένα  φιαλίδιο,  ο  Iός  εξαφανίζεται  εντός   2-3 ημερών ».

EΡ  :  Πρέπει  ακόμη  να  πειραματιστούμε  στους ανθρώπους .

ΑΠ : "Θα  φύγουμε  από  την  κλινική  σε  λίγες  εβδομάδες,  εγγράφοντας (  στρατολογώντας )  μερικές  εκατοντάδες  ενήλικες."

EΡ : Ποιο  είναι  το  προφίλ  των  εθελοντών;

AΠ : "Θετικoί  στο  Μοριακό Τεστ  αλλά  δεν έχουν  νοσηλευτεί  γιατί όσο  πιο  γρήγορα  δίδεται  το φιαλίδιο, τόσο  το  καλύτερο."

EΡ : Πρέπει  λοιπόν  να  γίνει  η  χορήγηση  στο  σπίτι;

ΑΠ : "Ακριβώς . Οι υπεύθυνοι  ( Le Usca )  θα κάνουν  τις  ενέσεις και θα ελέγχουν τους ασθενείς ».

ΕΡ : Αλλά   ποιος  θα  συντονίζει  το  έργο;

ΑΠ : «Θα  χρησιμοποιήσουμε  τα  καλύτερα  Ιταλικά  Κέντρα μολυσματικών  ασθενειών  που  θα συντονίζονται  από  το Spallanzani  της  Ρώμης.  Στη  συνέχεια  θα  χρησιμοποιήσουμε  5 ή 6 άλλα  κέντρα,  ένα  θα είναι  το  Κέντρο  Μολυσματικών Ασθενειών του  νοσοκομείου  της Πίζας.  Χρειαζόμαστε  ικανά άτομα  για αυστηρές  κλινικές  δοκιμές ».

ΕΡ: Πόσο   θα  διαρκέσει  η  μελέτη;

ΑΠ : " Εντός  δύο μηνών  θα μπορέσουμε να συλλεχθούν τα  αρχικά  αποτελέσματα  των κλινικών δοκιμών  και  μέσα στον χρόνο των έξι  μηνών  θα προχωρήσει  στην διάδοση  σε μεγάλη  κλίμακα  εντός  έξι  μηνών."

EΡ :  Λοιπόν, πριν  από  το  καλοκαίρι,  οι   λοιμώξεις  θα μπορούσαν  να  έχουν  νικηθεί  με  ένα  τσίμπημα  στο  γλουτό ;;

AΠ: "Ναι, πρέπει  να  είναι  έτσι."

ΕΡ : Και  αυτό  ισχύει  και  για τους  ασυμπτωματικούς ;;

AΠ : « Εγώ Θα τους έδινα  και σε αυτούς  ώστε  και  για να  μην διαδίδουν τον Ιό. Αλλά  για την  κλινική  φάση  θα εστιάζουμε  σε  εκείνο  που  θα έχει  συμπτώματα ».

 ΕΡ :  Αλλά  είναι  αλήθεια  ότι  η  τιμή  των  Μονοκλονικών Aντισωμάτων  είναι  υψηλή;

AΠ :   παραγωγή  κοστίζει  πολύ,  για  τον Covid  χρειαζόμαστε μια τεράστια  ποσότητα.  Αλλά  εμείς ψάξαμε  για Μονοκλονικά χίλιες  φορές  πιο  ισχυρά  από  τα  άλλα.  Και  όσο  πιο ισχυρά  είναι, τόσο  λιγότερα  χρειάζονται,  έτσι  θα  είναι  φθηνότερα ».

ΕΡ : Ποια  είναι  η  διαφορά   στην  αποτελεσματικότητα  των  Μονοκλονικών  σε  σύγκριση  με  τα  εμβόλια ;

AΠ:  « Τα Αντισώματα  χρησιμεύουν  τόσο  ως  πρόληψη  όσο  και ως  θεραπεία .                             

Μία  δόση  σε  ένα  υγιές   άτομο  προστατεύει  από τον  Covid  για  6  μήνες.    

Μια  δόση  σε  θετικό  άτομο  στο αρχικό  στάδιο  της  νόσου  επιταχύνει  την  ανάρρωση   σε  2  έως  3  ημέρες  και  προστατεύεται  για  έξι  μήνες  από  το Covid. 

Τότε  η  προστασία  εξαφανίζεται ».

ΕΡ :  Σε αυτό το σημείο  θα  χρειαστεί  να  εμβολιαστούμε ;

ΑΠ : « Το  πλεονέκτημα  του  εμβολίου  είναι  ότι  καλύπτει  έναν ολόκληρο  πληθυσμό  επειδή  εκατοντάδες  χιλιάδες  δόσεις μπορούν  να  χορηγηθούν. Το  όριο  είναι  η  προστασία: ολισθαίνει  σε  45-60  ημέρες  από  την  πρώτη  δόση ».

EΡ : Αλλά   πόσο   καιρό   προστατεύει  το  εμβόλιο ;

ΑΠ : « Θεωρητικά , η  κάλυψη  πρέπει  να  διαρκεί  για  χρόνια, στην  πράξη  πρέπει  και οφείλουμε  να  την  δούμε.  Ίσως  θα  υπάρξει  μια  ανάκληση,  αλλά  εγώ  περιμένω να  διαρκέσει ».

ΕΡ :   Εσείς  Θα   εμβολιαστείτε ;

ΑΠ : "Φυσικά.  Έχουν  υιοθετηθεί  νέες  τεχνολογίες,  αλλά  τα εμβόλια  είναι  ασφαλή  και  λειτουργούν  καλά.  Τα δημοσιευμένα δεδομένα  είναι  καλά,  δεν γνωρίζω  τα  τελικά,  αλλά  έχουν υποβληθεί  σε   Ρυθμιστικούς  Οργανισμούς - Υπηρεσίες  και  τα  εμπιστεύομαι ».

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ – ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΔΙΚΗ  ΜΟΥ.

Tο έχω γράψει και στο δεύτερο μέρος για το εμβόλιο για την ασθένεια Covid – 19, αλλά θα  ήθελα  να  το ξανά –γράψω.

Επειδή η ημιμάθεια, (γενικά  αλλά και ειδικά για ένα  πάρα πολύ εξειδικευμένο – ευαίσθητο θέμα, όπως είναι το μέγιστο θέμα των εμβολίων σε αυτή την πολύ άσχημη περίοδο που διανύουμε με την κατάσταση  εξαιτίας αυτού του ύπουλου και διαβολεμένου Ιού του Corona), είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για το σύνολο των απλών ανθρώπων οι οποίοι αντί να έχουν μια πραγματική – ουσιαστική – αληθινή βοήθεια και στήριξη από  τις πολιτικές αρχές και την υπεύθυνη δημοσιογραφική ενημέρωση με όσο τους επιτρέπει και φθάνει η γνώση του, βεβαίως όχι με προπαγάνδα – όχι με υποκειμενική άποψη και διαμόρφωση – όχι με διαρκεί χειραγώγηση και από τις δυο πλευρές, έτσι ώστε όλοι να βρίσκονται πολύ μπερδεμένοι εξαιτίας της πολιτικής αδράνειας που οι πολιτικοί γνωρίζουν γιατί συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο και η ενημέρωση επίσης το ίδιο. Το εμβόλιο είναι ένα πάρα πολύ εξειδικευμένο ‘’εργαλείο’’ το οποίο δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν όλοι – να το αντιληφθεί – να το κατανοήσει το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Και έτσι αντί να βοηθάμε τον κόσμο του υα λέγουν έτσι που γίνονται πιο χειρότερα. Βεβαίως υπάρχει και η ευθύνη του Ελληνικού λαού. Ενώ λοιπόν μιλάμε για το εμβόλιο – τα εμβόλια όποια και αν είναι αυτά – ασχολούνται με τα επουσιώδη και όχι με την ουσία. Επίσης επειδή ένας επιστήμονας αναφέρεται για μια κατηγορία φαρμακευτικών ουσιών που έχουν πάρει, ( αν δεν κάνω λάθος ), άδεια από τον Φαρμακευτικό  Οργανισμό  Φαρμάκων ( FDA ) των Η.Π.Α και ζητάει μάλλον, από ποιους δεν ξέρω, αλλά μπορώ να φαντάζομαι από τους υπεύθυνους πολιτικούς της Ελληνικής κυβέρνησης και κατά συνέπεια από την Ελληνική Επιτροπή Των Επιστημόνων που ασχολούνται με την αντιμετώπιση του Corona  - Virus.

Μιλάω για τα Μονοκλινικα  Αντισώματα 

Όπου δυο κολοσσοί έλαβαν κατεπείγον έγκριση να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο του 2020 στις Η.Π.Α. Είναι αλήθεια ότι στον Πρόεδρο των Η.Π.Α. κατά την διάρκεια της ασθένεια του, του δόθηκε μεταξύ άλλων και η χορήγηση συγκεκριμένης ουσίας Μονοκλονικού Αντισώματος. Έτσι επειδή το είπε ο συμπαθείς και ειδικός επί του θέματος, κύριος καθηγητής, να πάμε να φέρουμε και τα Μονοκλονικά  Αντισώματα, τα οποία σε σχέση με τα εμβόλια, στοιχίζουν λιγότερο. Αλλά όμως διαφορετική είναι η δράση που έχουμε και κάνει το εμβόλιο για την ασθένεια και άλλη διαφορετική είναι η ουσία με τα Μονοκλονικά Αντισώματα.

Θέλω  όμως να πω απλά – λογικά – με διαφάνεια και αλήθεια ότι κάποιοι στην Ελλάδα και για αυτό το σοβαρό θέμα που είναι μεταξύ υγείας – ζωής και θανάτου ‘’βλέπουν’’ μόνο το δένδρο και όχι το δάσος. Όλοι ζητάνε διαφάνεια αν θέλετε να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και κατά συνέπεια πρέπει να είστε όλοι διαφανείς.

Επίσης θέλω να πω  για να προχωρήσω  και να τελειώσω αυτή την σημείωση – παρατήρηση δική μου ότι τα Μονοκλινικα  Αντισώματα έχω μιλήσει δημοσίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην τηλεόραση από την πρώτη φάση του CoronaVirus και αν ‘’πεταχτείτε’’ μέχρι το ILGIORNALE-GR ,  θα τα βρείτε πιο εύκολα  γιατί είναι όλα μαζί.

Καθώς θα ήθελα τελικά να σας πω αυτό το μέρος των Μονοκλονικών Αντισωμάτων αφιερώνεται στους Ιταλούς Επιστήμονες – Ερευνητές υπό την αιγίδα αυτού του Μεγάλου Άξιου Καθηγητή Παγκόσμιας Εμβέλειας και  Φήμης, τον  RINO  RAPAUOLI.

Δεν αναφέρω τις συγκεκριμένες ουσίες που θα δημιουργήσουν τα Μονοκλονικά  Αντισώματα  γιατί τις ξέρουν  ‘’όλοι εκτός από αυτούς που πρέπει να τις γνωρίζουν και να ομιλούν υπεύθυνα  έγκυρα αξιόπιστα με διαφάνεια’’ έτσι ώστε όλος ο κόσμος να ξέρει τι θα περιμένει από το εμβόλιο και τι από το Μονοκλονικό Αντισώματα. Δυστυχώς ασχολούνται με το πόσο  στοιχίζουν, ποιος το έχει κάνει, ποιος μπορεί να το κάνει και όχι με την ουσία του θέματος που είναι να έχουμε όσο μπορούμε πιο σύντομα στην Ευρώπη και βεβαίως στην Ελλάδα.

Δεν μπορώ να κατανοήσω πραγματικά ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι ‘’σοβαροί’’  να αναφέρονται  στις ουσίες αυτές ‘’χωρίς να έχουν την καθαρή επιστημονική γνώση’’  έτσι ώστε να μπορούν να τα μεταφέρουν σωστά και αντικειμενικά.

Στις Η.  Π.  Α  υπάρχουν γιατροί που είναι και δημοσιογράφοι που κάνουν ιατρικό ρεπορτάζ.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Στην θέση τους εγώ θα έλεγα και το γράφω ότι όλοι πρέπει να ρωτήσουν τον προσωπικό τους ή τον γιατρό της εμπιστοσύνης τους  για αυτό το σοβαρό θέμα της υγείας που έχει προκύψει εξαιτίας της ασθένειας του COVID -19, γιατί  κάτι παραπάνω θα ξέρει από όλους τους ‘’ξερόλες’’, στο τι πρέπει να κάνουν  για να πάρουν την σωστή απόφαση για αυτό που πρέπει να  πράξουν.

Όλα τα άλλα προσωπικά δεν τα αντιλαμβάνομαι και ούτε τα κατανοώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δεν με ενδιαφέρει να χειραγωγήσω και να επηρεάσω  κανέναν.  Όπως  κανένας  δεν θα με εμποδίσει να λέω  και να γράφω αυτά που γνωρίζω, πιστεύω χωρίς καμία  ιδιοτέλεια. Χωρίς κανένα κέρδος σε κανένα επίπεδο. Τουναντίον θα έλεγα. Το μόνο που συνεχίζω να κρατάω  ‘’σφιχτά…’’ είναι το ήθος  μου, η αξιοπρέπεια μου και τα πιστεύω μου, όπως πάντα έκανα μέχρι σήμερα στην ζωή μου και θα συνεχίσω να κάνω.

Θα υπάρχει συνέχεια για όλα αυτά τα θέματα… Γιατί τώρα άρχισαν όλα… Είμαστε λοιπό μόνο στην αρχή. Έτσι ή αλλιώς έχουν αλλάξει όλα..!   

      


Από το Blogger.