Αθλητισμός, χωρίς εκπτώσεις για τη Ρωσία: ο Iaaf επιβεβαιώνει την έκπτωση


Η Διεθνής Ομοσπονδία, που συνήλθε στη Ντόχα, αποφάσισε να διατηρήσει την αναστολή για δέκατη φορά σε περισσότερα από τρία χρόνια λόγω του διάσημου σκανδάλου ντόπινγκ
11 Μαρτίου 2019
Ντόχα - Δεν υπάρχουν εκπτώσεις για τη Ρωσία. Η IAAF (Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητισμού) αποφάσισε να κρατήσει τη Ρωσία ανασταλμένη για δέκατη φορά σε διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών λόγω του κρατικού σκάνδαλο ντόπινγκ.
ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ - Σύμφωνα με το Συμβούλιο Iaaf, που συνήλθε στη Ντόχα, υπάρχουν ακόμη δύο προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή στην ομαλότητα: η πληρωμή από τη Ρωσία των δαπανών που προκύπτουν από την επεξεργασία του θέματος και την παραλαβή δεδομένων και δειγμάτων γνησιότητας από το εργαστήριο της Μόσχας, που αποκαταστάθηκε από τον Wada στα μέσα Ιανουαρίου. Και οι δύο συνθήκες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο από την τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου του IAAF στο Μόναχο τον Δεκέμβριο. '' Η Ρωσική Ομοσπονδία Αθλητισμού (Rusaf, ed) έθεσε προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης με την πληρωμή που θα επιλύσει σύντομα η IAAF - διαβεβαίωσε ο Rune Andersen, διευθυντής της ειδικής ομάδας IAAF που αφιερώθηκε στην αξιολόγηση της ρωσικής προόδου κατά του ντόπινγκ - I τα δεδομένα (από το εργαστήριο της Μόσχας, ed) έχουν πιστοποιηθεί από την Wada, η οποία έχει δώσει προτεραιότητα στη μετάδοσή τους στο Iau (Integrity Unit of Athletics, ed) ».

Από το Blogger.