Τόνι Κάστρο - Το πλούσιο παιδί του Κομμουνισμού




Ο εγγονός του Φιντέλ είναι πλεϊμπόι και με... γεμάτες τσέπες!


Ο Τόνι Κάστρο, εγγονός του «Κομαντάντε», κάθε άλλο παρά... κομμουνιστής είναι αφού δε διστάζει να ποζάρει σε διάφορες χώρες προβάλλοντας τον πολυτελή του βίο.

Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο από τα ταξίδια του τα τελευταία δύο χρόνια, διέρρευσαν στην αμερικανική εφημερίδα «Miami Herald» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.


Ο 22χρονος Τόνι, μοντέλο στο επάγγελμα, δεν διστάζει να δείξει ότι έχει άλλη νοοτροπία από τον παππού του, Φιντέλ Κάστρο, σύμβολο της Κουβανικής Επανάστασης. Θεωρεί τον εαυτό του πλεϊιμπόι, έχει εμμονή με τις φωτογραφίες και λατρεύει να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Αγαπημένος του προορισμός είναι η Μύκονος και- σύμφωνα με κουβανικά ΜΜΕ- το 2015 είχε επισκεφθεί το κοσμοπολίτικο νησί με μία ομάδα σωματοφυλάκων.



Η ζωή των μελών της οικογένειας Κάστρο ήταν επτασφράγιστο μυστικό για τον έξω κόσμο. Ο Τόνι όμως έγινε το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας διαφημίζοντας μέσω των κοινωνικών δικτύων τα πλούτη της οικογένειας. Σε μία χώρα όπου το ψωμί και άλλα βασικά τρόφιμα αποτελούν «είδη πολυτελείας». Στις επίμαχες φωτογραφίες, ο Τόνι ατενίζει τον ωκεανό από ένα πολυτελές γιοτ, οδηγεί BMW, ποζάρει σε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Μαδρίτη, είναι αγκαλιά με την μητέρα του Λιζέτ Ουλόα στην Αβάνα. Ο Τόνι είναι γιος του Αντόνιο Κάστρο.

Από το Blogger.