Η GIORGIA MELONI ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ SELFIE - OPPORTUNITY ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ: «Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ VISEGRAD ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»



Η   ηγέτης των Αδελφών της Ιταλίας  ( Fdi : FratellidiItalia ) συναντάσε   τον  πρωθυπουργό   της  Ουγγαριασ:
"Για την υπεράσπιση των χριστιανικών ριζώντης Ευρώπης"

28/02/2018 13:29.

«Η ανεξέλεγκτη Καταπολέμηση  της  μετανάστευσης, 
Την υπεράσπιση των χριστιανικών ριζών της Ευρώπης,

την αναθεώρηση των ευρωπαϊκών  συνθηκών
για να δώσει περισσότερη κυριαρχία των Κρατών και, στη συνέχεια, ορισμένες πολιτικές γιατη στήριξη της οικογένειας και το ποσοστό γεννήσεων που  στην Ουγγαρία έγινανκαι  που  στην Ιταλία θα θέλαμενα  αντιγράψουμε,είναι θέματα που συζητήσαμε σήμερα το πρωί με τον Πρωθυπουργό  της  Ουγγαρίας   τον  Viktor Orbán, ο οποίος είναι και ο σημερινός πρόεδρος   του  γκρουπ του Visegrad, με  το  οποίοθα θέλαμεστο μέλλον  η Ιταλία  να  έχειπερισσότερες   σχέσεις ».Αυτό δήλωσε   η  πρόεδρος  των  αδελφών  της  Ιταλίας   και υποψήφια  για την πρωθυπουργία   στην  Ιταλία  η  Giorgia Meloniμετά τη συνάντησησήμερα το πρωί με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, τον  ΒίκτωρΌρμπαν.

Η συνάντηση, η οποία διήρκεσε πάνω από μία ώρα, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ουγγρικού κοινοβουλίου.«Η Ομάδα ( gruppo ), του  Visegrad ( Βίσεγκραντ )  υπερασπίζεται την ευρωπαϊκή ταυτότητα και η συνάντηση με τον Ορμπάν πήγε πολύ καλά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι  για  να μοιραστούμε   μαζί του  πολλές  απόψεις από  τις  οποίες  να αρχίσει να  κάνουμε   μια κοινή προσπάθεια που θα συνεχιστεί και  τους επόμενους μήνες»,  τονίζει  η Giorgia Meloni, στο τέλος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό   της  Ουγγαρίας    τον  ΒίκτωρΟρμπάν.

«Οι χώρες της Ομάδας  του  Visegrad (Βίσεγκραντ ) αγωνίζονται κατά της μετεγκατάστασης των παράνομωνσε  αντίθεση με την Ιταλία και κατά τη γνώμη μας, έχουν  δίκαιο, να υπερασπίζονται  τα σύνορά τους. Ένα πράγμα είναι οι πρόσφυγες  και  άλλο  είναι  οι  λαθρομετανάστες  (παράνομοι  πρόσφυγες ). Η Ευρωπαϊκή  Ένωση   πρέπει να υπερασπιστεί την ταυτότητά της.  Οι   Ούγγροι   υπερασπίζονται   την πραγματική οικονομία και   την   οικογένεια   δαπανώντας   το 5% του ΑΕΠ τους ( loroPil )  για την οικογένεια. Μετά τις ιταλικέςεκλογές   και εκείνων  της  Ουγγαρίας   αποφασίσαμε να  οργανώσουμε   τις συναντήσεις  μας, ελπίζουμεότι  ο  Orban, θα  επιβεβαιώσει έμπρακτα.  Πιστεύουμε ότι  στηνΙταλία πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο προς το  Visegrad  από  ότι προς τις Βρυξέλλες ».

«Τώρα   όλοι   θα  μου  πουν  ότι - συνεχίζει -  η  Giorgia Meloni πήγε να συναντήσει  εκείνους  τους   ξενόφοβους  του    Βίσεγκραντ,   να  ξέρετε   ότιστην ομάδα υπάρχουν τέσσερις χώρες,   ο  Orban είναι  στο  PpeoΣλοβάκος πρωθυπουργός είναι στο Pse,  συνεπώς   έτσι υπάρχουν   όλες  οι ευρωπαϊκές οικογένειες, αλλά είναι χώρεςπου υπερασπίζονται την ταυτότητά   τους ».

Από το Blogger.