Τζουλιάνα Αουάντα- Η αντίζηλος της Μελάνια βρίσκεται στην Αργεντινή


Η Πρώτη Λατίνα Κυρία με σιθρού φόρεμα και… δίμετρα πόδια




Θα έλεγε κανείς πως η Μελάνια Τραμπ δεν έχει... αντίπαλο! Ή μήπως έχει τελικά;






Η... αντίζηλος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είναι η... Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, μία Λατίνα καλλονή, η οποία σε κάθε της εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις και... δικαιολογημένα.







Τα διεθνή Μέσα έπεσαν επάνω της, έπειτα από μια Σύνοδο της G20 στο Αμβούργο, όπου η εκρηκτική και υπέρλαμπρη Μελάνια επισκιάστηκε από την Τζουλιάνα Αουάντα. Η τρίτη σύζυγος του κεντροδεξιού Προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίτσιο Μάκρι, ήταν εκθαμβωτική, καθώς έκανε μία… οσκαρική εμφάνιση στη συναυλία με έργα του Μπετόβεν, στο συναυλιακό κέντρο Ελμπφιλαρμονί, στη μία όχθη του ποταμού Έλβα.
Η 43χρονη είναι πρώην μοντέλο και έχει καταγωγή από τη Συρία και τον Λίβανο. Μαζί της ο Μάκρι έχει αποκτήσει μία 6χρονη κόρη. Το περιοδικό «Clarin» χαρακτηρίζει τη νέα Πρώτη Κυρία «εκπαιδευμένη για να χαμογελάει».

Είναι κόρη ενός σχεδιαστή μόδας, που κατάγεται από την Μπέκα του Λιβάνου, ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Συρία. Η ίδια γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες, σε μια οικογένεια καλλιτεχνών, αφού τα αδέλφια της έγιναν στυλίστες, γλύπτες και ηθοποιοί.






«Η Τζουλιάνα έζησε μία παιδική ηλικία στα μετάξια μιας εύπορης μεσαίας τάξης, τυλιγμένη σε χρώματα, υφάσματα και κοσμιότητα», γράφει το αργεντίνικο περιοδικό. Έκανε σπουδές σε βρετανικό κολλέγιο της Αργεντινής και ταξίδεψε πολύ στην Ευρώπη ως μοντέλο.



Από το Blogger.