Η υπέρλαμπρη και εκθαμβωτική Μελάνια Τραμπ




Λαμπερή με ολόλευκο φόρεμα και πλατύ χαμόγελο η Μελάνια Τραμπ έλαμπε κατά την εμφάνισή της στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου.  Ευδιάθετος και ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της
θητείας του χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει λόγο για μεγάλες επιτυχίες στον Λευκό Οίκο. 
Η Μελάνια Τραμπ βελτιώνεται αισθητά μέρα με τη μέρα υιοθετώντας πλήρως τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας. Είναι υπέρλαμπρη, παρότι σιωπηλή -τουλάχιστον σε σχέση με τον λαλίστατο σύζυγο της! Ωστόσο, παραμένει μια από τις πιο αινιγματικές προσωπικότητες του Λευκού Οίκου.
Αντίθετα με τις προκατόχους της που ήταν επί χρόνια παντρεμένες με πολιτικούς, τίποτε δεν είχε προετοιμάσει το πρώην μοντέλο σλοβενικής καταγωγής και πρώτη «Πρώτη Κυρία» με ξένη καταγωγή εδώ και 200 χρόνια για τη ζωή στην Ουάσινγκτον.

Όλες εκείνες οι Πρώτες Κυρίες είχαν χρόνο να προετοιμαστούν για να αναλάβουν το ρόλο όχι όμως η Μελάνια, η σύζυγος ενός επιχειρηματία που έφτασε σαν αλεξιπτωτιστής στον Λευκό Οίκο. Αρκετά ειρωνικά σχόλια συνόδευσαν τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις, όπως οι επικρίσεις για την ομιλία της στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, οι εμφανίσεις της με ψηλά τακούνια στο Τέξας μετά το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ, αλλά και η εκστρατεία της κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού, κάτι για το οποίο πολλοί κατηγορούν τον Τραμπ.
Ο κόσμος δεν ήταν ευγενικός μαζί της, όμως πολλοί την έχουν παρομοιάσει ακόμα και με την Τζάκι Κένεντι αλλά και με την πριγκίπισσα Νταιάνα, εξαιτίας της μελαγχολικής όψης της και του «εγκλωβισμένου» γάμου της.
Όπως και να χει η Μελάνι Τραμπ σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα είτε για την κομψότητά της είτε για την αινιγματική φυσιογνωμία της. Το μόνο σίγουρο, ότι γράφει τη δική της ιστορία.

Από το Blogger.