Γιουβέντους, ο Αgnelli έφτασε στην Ελλάδα: συναντά τον Ρονάλντο και τον Μέντες.



Σήμερα το πρωί ο πρόεδροςτης  Γιουβέντους έφτασε στην Καλαμάτα, όχι μακριά από το πολυτελές θέρετρο όπου διαμένει il fuoriclasse portoghese  (  το πορτογαλικό αστέρι ). Στη συνέχεια, η  συνάντηση  με τον  μάνατζερ Jorge Mendes

10 / ΙΟΥΛΙΟΥ / 2018

Η αναχώρηση του Andrea Agnelli και  της Deniz Akalinγια την Ελλάδα. Φωτογραφία από τον Stefano Franchino

Μια ασυνήθιστη διαδρομή, από την Πίζα στην Καλαμάτα,  στην  περιφέρεια  της Πελοποννήσου. Και να  την διατρέξει  και  να   ακολουθήσει  ο άνθρωπος που μεταμορφώνει τα πιο αδιανόητα όνειρα των οπαδών στην πραγματικότητα: ο πρόεδρος της Juventus Andrea Agnelli ανέβηκε  σήμερα σε  μια  ιδιωτική πτήση, αναχωρώντας από το αεροδρόμιο της Τοσκάνης και φτάνοντας στο ελληνικό θέρετρο.  Μαζί  του  η  σύντροφος  του Deniz  Akalin, αλλά είναι μια άλλη λεπτομέρεια για να γοητεύσειτις  ορέξεις  του  κόσμου  της Γιουβέντους: στο κοντινό Navarino, σε ένα πολυτελές θέρετρο,έχει  καταλήξει  και  κάνει  διακοπές  ο  Cristiano Ronaldo, τώρα πιο κοντά στην Signora.

ΚΟΡΥΦΗ  ΜΕ  ΤΡΕΙΣ

- Για να τεκμηριώσει το ταξίδι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από έναν  υπεύθυνο  συνοδό  του   αερολιμένα :   Ο  Agnelli, επικεφαλής   της Grande Operazione μαζί με τον a.d. Beppe  Marotta, θα συναντηθεί με τον πρωταθλητή σε  μια  τριμερή συνάντηση  κορυφής: θα είναι  παρών επίσης  και  ο  μάνατζερ Jorge Mendes. Και  τις  επόμενες ώρες  θα πουν   περισσότερα. Αλλά η Γιουβέντους έχει  ήδη το  εντάξει  τόσο τους  blancos όσο και  του άσσου  της   Πορτογαλίας. Ormaicisiamo. ( Τώρα  είμαστε  εδώ ).Είμαστε εδώ τώρα.

Juventus, Agnelli vola in Grecia per incontrare Cristiano Ronaldo. Annuncio vicino

O Agnelli  της  Juventus  πετάει  για  την  Ελλάδα  για  να  συναντήσει  τον  Cristiano Ronaldo,

Η Γιουβέντους, Ο  Agnelli πετά στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για  το  κλείσιμο της  υπόθεσης  και  ταυτόχρονα  η  ανακοίνωσης

Ο πρόεδρος της Juventus πέταξε σήμερα το  πρωί για την Καλαμάτα, όχι μακριά από το θέρετρο όπου παραμένει ο πρωταθλητής της Πορτογαλίας. Προβλέπεται  όπως  είπαμε  μια  συνάντηση   κορυφής μεταξύ των δύο πιθανώς το απόγευμα: η ανακοίνωση δεν αποκλείεται  να  γίνει  κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Julen Lopetegui, κάλεσε το CR7  για  να τον πείσει να μείνει, αλλά χωρίς επιτυχία.
TΟΡΙΝΟ - Μια ιδιωτική πτήση που αναχώρησε  λίγο πριν τις 12.00 από την Πίζα και κατευθύνθηκε προς την Ελλάδα.  Συχνά κάτι συνηθισμένο για   το καλοκαίρι: λιγότερο  βέβαια  αν στο αεροσκάφος βρίσκεται ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλλι, και  από  την  άλλη  πλευρά της  διαδρομής  ο  ποδοσφαιριστής  που  είναι ο πιο επιθυμητός  παίκτης σε αυτό το καυτό καλοκαίρι,  ο  αστέρας  της  Πορτογαλίας  ο   Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αλλαγή  ταχυτήτων στις  διαπραγματεύσεις που, λιγότερο από συγκλονιστικό σοκ, θα πρέπει να οδηγήσει  την Πορτογάλο  πρωταθλητής να  φορέσει  το μαύρο και άσπρο: με  τον  Perez πολιορκημένο  στην έδρα της Ρεάλ,  δεχόμενος  επίθεση από τον ισχυρό  πορτογαλικό μάνατζερ, Jorge Mendes, για  την  τιμή του  επιθετικού άσσου, και  ο  Agnelli και  ο   CR7   περιμένουν  σήματα στο αποκλειστικό  Ελληνικό θέρετρο που  φιλοξενεί  μέχρι σήμερα τον Ρονάλντο.

Οι φωτογραφίες της  αναχώρησης από την Πίζα του  Andrea Agnelliάρχισε να κυκλοφορεί λίγο πριν από το μεσημεριανό γεύμα: από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια κλιμάκωση που έχει τροφοδοτήσει φήμες, εικασίες, ημερομηνίες πιθανή άφιξη και  φανταστικές  παρουσιάσεις. Η συμφωνία, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τελειώσει με ένα θετικό  αποτέλεσμα, να αναμένεται   η   τιμή  της  μεταβίβασης και η αίσθηση είναι ότι ο Perezδεν θα κάνει εκπτώσεις, τουναντίον πράγματι.

Στην Ισπανία, η δημοτικότητα  του  άσσου  της  Πορτογαλίας,  βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα: την απώλεια  του  CR7, του  ανθρώπου  που  αποφάσισε τα  τελευταία τρία Τσάμπιονς Λιγκ παρά το γεγονός ότι  έμεινε  στεγνός  στον τελευταίο τελικό, είναι από μόνη  της  μια ντροπή  πολύ  δύσκολη   να πλυθεί για την προεδρία  των blanco,  από  πάντα συνηθισμένοι  να  αφαιρούν τα πιο πολύτιμα κομμάτια από  τους αντιπάλους.

Αυτή τη φορά, όμως, η διαδρομή θα αντιστραφεί και, ακόμη  με  πιο σοβαρό θέμα, σε τιμή που θεωρείται γελοίο από το κοινό:   Ο  Mendesθα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην συμφωνία των  100  εκατομμυρίων, μειωμένη  ρήτρα ακύρωσης  για τα λεγόμενα δευτερεύοντα  πρωταθλήματα. Πιθανόν να κλείσει σε υψηλότερο  ποσό, περίπου 130 εκατομμύρια, ωστόσο, μια τιμή  σίγουρα καλή  για τον 33χρονο   πιο  νέο  στον κόσμο.


Ο  Agnelli και ο  Ρονάλντο, στη συνέχεια,  περιμένουν να τελειώσει η συνάντηση μεταξύ  του  Mendesκαι  του Perez: αφού  υπερπήδησαν  την οδηγία του Συμβουλίου της Ρεάλ,  που  αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα, η εν λόγω συνάντηση αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο πριν από την  εκτροπή   της συμφωνίας. Τα σημάδια είναι όλα και  δεν   απομένει  να ολοκληρωθεί  η  διαπραγμάτευσης του έτους.

Από το Blogger.